Ideální zařízení pro majitele chatiček bez přívodu teplé vody


Víte, jak si zpestřit letní sezónu, pobyt na zahradě i koupání v zahradním bazénu? Pořiďte si k němu ještě solární sprchu. Nebudete litovat a nebudou litovat ani majitelé chatiček, kteří nemají přívod teplé vody. Solární sprcha se neztratí na žádné zahradě a všude si najde své místo.
Díky solární sprše se budete moci osvěžit kdykoli během pobytu na zahrádce, nemusíte běžet do koupelny a umýt si ruce po nějaké činnosti můžete hned venku, konec konců i celkovou očistu těla můžete provádět v soukromí vaší zahrady a na čerstvém vzduchu.
Ideální je pak pro všechny majitele chatiček na samotě, kde není přívod teplé vody. Už žádné složité vaření vody na mytí. Od teď konec otužování, budete mít teplou vodu kdykoli po ruce a očista těla už nebude problém.

Elegantní a jednoduchá, nekazí vzhled zahrady

Solární sprcha však také představuje jednoduché preventivní opatření, aby se do bazénové vody nedostaly zbytky mycích prostředků či opalovacích krému z vašeho těla. Stačí se jen osprchovat před vstupem do bazénu. Taková činnost však rovněž usnadní samotný přechod z teplého venkovního prostředí do chladnější vody.
Nemusíte se bát, nebude kazit vzhled zahrady. Solární sprchy jsou jednoduché, většinou černé, protože to zvyšuje potenciál slunečních paprsků. V těle sprchy vedou hadičky, kterými proudí voda a je zde ohřívána. Tělo sprchy slouží tedy zároveň jako zásobník vody.

Potěší i snadné ovládání a instalace

Však i ovládání je velmi jednoduché, umožňuje to páková baterie umístěná většinou uprostřed. Díky ní můžete regulovat teplotu vodu. Nejlépe je však začínat na studené a postupně přidávat teplou. V zásobníku se totiž teplota vody pohybuje až kolem 60 °C.
Máte-li vybrané místo na zahradě, nejlépe rovné se zajištěným odtokem vody, kam celý den svítí slunce, pořiďte si i vy jednu ze solárních sprch včetně drobného příslušenství . Instalace je velmi rychlá a snadná, stačí jen být v dosahu přívodu vody.shower